Hoe werkt Buddy?

De natuurlijke energie ondersteund door de neurowetenschap

Ontdek hoe onze unieke drank het beste van de natuur combineert met de expertise van neurowetenschap om u een uitzonderlijke ervaring te bieden.

De kracht van biologische superfoods

Buddy ontleent zijn kracht aan gecertificeerde biologische superfoods, zorgvuldig geselecteerd vanwege hun bewezen gezondheidsvoordelen. Onze toewijding aan de natuur weerspiegelt zich in elke slok.

Ginkgo Biloba

Ginkgo Biloba, bekend om zijn heilzame eigenschappen voor cognitieve functies, staat centraal in Buddy. Het bevordert het geheugen, de concentratie en verhoogde mentale helderheid.

Guarana

Buddy haalt zijn energie uit guarana, een natuurlijke bron van cafeïne. Deze constante en duurzame energie wordt vrijgegeven zonder de ongewenste effecten van synthetische koffie.

Geverifieerd door neurowetenschap

Buddy is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Legisana, een bedrijf gespecialiseerd in voedingssupplementen. Samen hebben we de verbanden tussen neurowetenschap en de voordelen van superfoods onderzocht.

Wetenschappelijke studies

Elke stap in de creatie van Buddy wordt ondersteund door wetenschappelijke gegevens en diepgaand onderzoek. We zijn er trots op deze informatie met u te delen, omdat we geloven dat transparantie de sleutel is tot vertrouwen.

Jouw gezonde oplossing, goedgekeurd door Yuka

Buddy is meer dan alleen een energiedrank; het is jouw gezonde oplossing, ondersteund door verstandige keuzes en een uitzonderlijke beoordeling van 65 op Yuka.